BELLAGIO

ДЛАБОК ОДНОС ПОМЕЃУ МОТОЦИКЛ И ТЕРИТОРИЈА 

Bellagio ја симболизира длабочината на односот помеѓу Moto Guzzi и неговата околина.
Односот во кој неодоливата убавина на местото Lariani, влијае на идејата и креативноста, усмерувајќи ги на било која интелектуална работа, во зависност од природната естетска рамнотежа. 

Препорачана готовинска цена до регистација 

000.000,00 МКД

Мотоцикл
Тука се наоѓа и CA.R.C. погон, кој ја изразува силата на новиот мотор од 940 см3 во силен и складен погон, добро контролирана циклистика, која е израз на мудрата еволуција на најдинамичниот naked примерок на мотоцикл од куќата Moto Guzzi. Тоа ја покажува присутноста на прогресивната задна суспензија, системот за сопирање кој се состои од пливачки Brembo клешти кои делуваат на дискот со размер од 320 мм, за задните амортизери и вилушка кои се приспособливи. Тоа е темпераментот на  naked мотоциклите кои имаат стилистички карактеристики која е недвосмислено “custom”.