BREVA 1200

Препорачана готовинска цена до регистација

000.000,00 МКД

Спој на интелеценција и храброст

Breva: тое е име на ветар кој дува од југ на езерото Комои кој носи убаво време. Тоа е име кое во распон од две години од претставувањето на моделот Breva V1100 покажало квалитет и поволност, така што на Moto Guzzi му ја поврати својата слава. Во текот на консолидирањето на успехот на моделот  Breva, развиени се нови технички решенија и претставени во текот на обновата на производството и така се пренесени на новиот модел Breva V1200. Овој модел го покренува моќен V-twin мотор со поголем волумен и моделот Breva V1200 има посебна привлечност за туристички возења и за наменета употреба.