NORGE 1200 GT

Придружник на секое патување, верен и неуморен, харизматичен, агресивен и јак моделот Norge неможе да ве разочара.
Произведен да ги голта километрите, но и верен за кратки патувања, погоден е за оние кои бараат удобност, контрола и оние кои истражуваат нови патишта.

Препорачана готовинска цена до регистација 

000.000,00 МКД

Рамнотежата и силата, чувството при возење и удобноста имаат заедничко име: Moto Guzzi Norge. Придружник на секое патување, верен и неуморен, харизматичен, агресивен и јак моделот Norge неможе да ве разочара. Произведен да ги голта километрите, но и верен за кратки патувања, погоден е за оние кои бараат удобност, контрола и оние кои истражуваат нови патишта. 
Веднаш е забележително дека е конструиран да ги голта километрите. Почнувајќи од трупот кој се издигнува од профилот на мотоциклот, како да е негов природен продолжеток. Веднаш е забележително дека е конструиран да ги голта километрите. 
Меѓутоа, се на моделот Norge 1200 GTе во знакот на комплетната заштита.  u znaku kompletne zaštite. Трупот е целосен и содржи заштитен дел на предницата и на задниот дел како би се прилагодил на сите временски неприлики. 

Повикот за патување без климатски ограничувања, е обезбеден со рачките со греачи со можност за избор помеѓу 3 различни температури. Шофершајбната, освен што ги намалува турбуленциите може да се прилагодува на различните услови на возење. Моќните предни светла, со 4 полиепсолидни рефлекторски светла обезбедуваат одлична видливост при слабо осветлени улици и додаваат дополнителна убави на предниот дел на мотоциклот со агресивен изглед и дизајн кои уште еднаш ја истакнуваат комбинацијата од облик и функционалност. 
Станичните багажници, во боја на каросеријата со единствено заклучување, не влијаат на вкупната димензија на мотоциклот. 
12 волните напојувачи можат да го наполнат мобилниот телефон или може да се користат за други слични уреди.
Тоа се мали предности кои збогуваат за дизајнот и нијансите кои ги менуваат и обичните патувања во сигурни и удобни, вклучувајќи го и ABS системот како вистински Gran Turismo.