V7 II RACER

 
Еволуција која ја почитува традицијата

Racerе е единствен модел од V7 линијата и најдобро му одговараат новите
погонски агрегати со едно тело кој обезбедува спортски настроени перформанси и
метален резервоар за гориво со кој дополнително се нагласува специфичниот
кромиран ефект на оваа престижна верзија.

Препорачана
готовинска цена до регистација

000.000,00 МКД

Произведен во ограничена серија со реден
број кој се наоѓа на управувачот, V7
Racer се истакнува со врвни рафинирани детали и елегантен
кожен појас на резервоарот за гориво. Станува збор за јасно рефинирање на
легендарните историски мотоцикли како и метален Moto GuzziЛоготип обоен заедно со рамката на
мотоциклот. Црвената рамка инспирирана од поранешниот модел V7 Sport со CrMo рамка, го должи
својот изглед на посебниот начин на боење кој е користен и на станичната
вилушка и на главата на тркалата, што ги нагласува неговите чисти линии.

На
рамката се наоѓа ултра спортско седиште за една особа (седиште за две особи и
потпирач за совозачот се достапни како дополнителна опрема), обложено со
брусена кожа, кој завршува на аеродинамичниот крај на мотоциклот. Опашката на
мотоциклот имаат таблица со натпреварувачки броеви во стил на 70- тите.

Малата
шофершајбна над тркачкиот број на предната маска подсетува на предниот дел на Gambalunge.
Овој спортски елемент совршено одговара на новиот дизајн на бредниот браник.
Една од препознатливите карактеристики на овој мотоцикл се елементите од брусен
алуминиум. Таквата рачна изработка, која бара голема способност за изработка, е
користена на страничниот дел и носачите на издувниот вентил. 

Останатите
посебни карактеристики на овој модел се приспособлива подлога за ноги повлечени
наназад, лесна осовина на управувачот и заштита на горниот мост на управувачот
која се состои од двојни комбинирани прстени и толку е ексклузивно изработена
што служи како украсен елемент. Тука се и престижните Bitubo WMY01 задни
амортизери со приспособливи напрегнати опруги со поврат и компресија во 12
позиции.